Σύνδεση
Σελίδες
Prev
1
2
3
4
5
6
Next
1/12/2018


Κλείσιμο του έτους με μια ακόμη ειδική συνεργασία για την εταιρία μας.
Από 01/12/18 αναλάβαμε επίσημα την δίαθεση των επωνύμων προϊόντων VILEDA, WETTEX και KLEENEX χαρτικά.
Είναι προϊόντα γνωστά σε όλους για την υψηλή τους ποιότητα και βρίσκονται σε κάθε σπίτι.
H Vileda είναι ένα εμπορικό σήμα προϊόντων οικιακής χρήσης που παρέχει καθαριστικά προϊόντα του ομίλου Freudenberg.
Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων αναλάβαμε για το νομό Αιτολωακαρνανίας, τη Λευκάδα, τη Σάμο, Ικαρία και Λήμνο.

 
1/10/2018
 

Νέα - καινοτόμο αποκλειστική συνεργασία ανέλαβε η εταιρία μας με την γνωστή σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους Playmobil Hellas ΑΕ.
Το βασικό σκεπτικό για αυτή τη συνεργασία είναι ότι τα προϊόντα της Playmobil είναι μια κατηγορία διαφορετική που σίγουρα θα λειτουργήσει προσθετικά για εμάς και τους πελάτες μας, και μάλιστα σε μια εποχή που τα παραδοσιακά προϊόντα έχουν κορεστεί και δεν μπορούν να φέρνουν ανάλογα αποτελέσματα με εκείνα του παρελθόντος.

15/2/2018

Με την είσοδο του Φεβρουαρίου και της Σαρακωστής Νέα συνεργασία έρχεται στη ν εταιρία μας με την HCS και τους μοναδικούς φυσικούς χυμούς από ρόδι - ΖΩΗ.
Η εταιρία HCS AE είναι μια καινοτόμος εταιρία που έφερε το χυμό ρόδι ΖΩΗ, πριν από 8 χρόνια, στην ελληνική αγορά.
Με πολυετή εμπειρία στο καταναλωτικό προϊόν, με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την υγιεινή, ο χυμός ρόδι "ΖΩΗ" κατάφερε να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό και να επικρατήσει στην αγορά των χυμών ροδιού.
Συνδυάζει το ρόδι με εξίσου ισχυρά αντιοξειδωτικά φρούτα, δίνοντας στον καταναλωτή 100% φυσικούς χυμούς, μη συμπυκνωμένους, χωρίς ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα.
Στύβουμε και αμέσως εμφιαλώνουμε χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε απολύτος τίποτα.

Αυτό κάνει η εταιρία, αυτοί είναι οι χυμοί ΖΩΗ.
Δίνουν ΖΩΗ στη ΖΩΗ μας.
Τον σκοπό αυτό έρχεται να υπηρετήσει και η δική μας εταιρία αναλαμβάνοντας την διαχείριση και διάθεση των προϊόντων.
1/1/2018

Με τον ερχομο του νέου έτους 2018 μια ακόμη νέα αποκλειστίκή συνεργασία έρχεται στην εταιρία μας και αυτή τη φορά με την εταιρία ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ.
Η εταιρία ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ είναι μια ανερχόμενη ελληνική εταιρία, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, ξηρών και ενυδατωμένων φρούτων.
Η ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή, κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες του για υγιεινά και ποιοτικά προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους διατίθενται στην αγορά έτοιμα προς κατανάλωση.
Με γνώμονα πάντοτε την ηθική, η εταιρία δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, επενδύοντας στην τεχνολογική ανάπτυξη και έρευνα, φροντίζοντας πάντοτε οι δραστηριότητές της να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον (ειδικά φίλτρα, ανακύκλωση υλικών).
Ύστερα από 30 χρόνια πείρας στο χώρο των ξηρών καρπών και των αποξηραμένων φρούτων, η εταιρία καινοτομεί, προσφέροντας προϊόντα νέας γενιάς , ασφαλή για την υγεία των καταναλωτών.
5/4/2017

Μια ακόμη αποκλειστική συνεργασία εξασφάλισε η εταιρία μας με τη SEPTONA.
Η SEPTONA είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία και έχει καθιερωθεί σήμερα ως ένας από τους βασικότερους εξαγωγείς προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πάνω από 72 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα σημαντική θέση και στην Ελληνική αγορά.
Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνες και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας τη SEPTONA συνώνυμο της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ στην καθημερινή περιποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.
Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων SEPTONA αναλάβαμε για την Αττική, Κέα, Σκύρο, Αίγινα και Σαλαμίνα.

 
Σελίδες
Prev
1
2
3
4
5
6
Next