Σύνδεση
Στα πλαίσια της καλής λειτουργίας της εταιρίας μας αλλά και των πελατών μας, γνωστοποιούμε την πολιτική μας σε θέματα επιστροφής  προϊόντων.
Η εταιρία μας οφείλει να παραδίδει την κάθε παραγγελία που μας αναθέτετε σε άριστη κατάσταση και στην σωστή ποσότητα.

Μπορείτε να μας επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα προϊόντα που σας έχουμε προμηθεύσει αρκεί να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
  • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.
Εάν κατά την παραλαβή διαπιστώσετε ελαττωματικό προϊόν όσον αφορά την αισθητική του ή την μακροβιότητα του τότε μπορείτε να το επιστρέψετε άμεσα  και αυτό θα αντικατασταθεί με άλλο, ίδιο προϊόν άριστης κατάστασης και μακροβιότητας.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σε stock θα εκδοθεί από την εταιρία μας πιστωτικό τιμολόγιο στο 100% της αξίας του.
Στην περίπτωση που παραλαμβάνετε μέσω μεταφορικής εταιρίας παρακαλούμε ειδοποιήστε μας άμεσα (εντός της ημέρας παραλαβής), ώστε να προβούμε στις αντίστοιχες ενέργειες αντικατάστασης του προϊόντος.
  • ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.
Για επιστροφές που θέλετε να κάνετε για δικούς σας λόγους  θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός διαστήματος 10 ημερών από την άφιξη των εμπορευμάτων στο χώρο σας.
Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που σας τα παραδώσαμε. Η εταιρία μας θα φροντίσει για την παραλαβή των εμπορευμάτων και θα σας εκδώσει πιστωτικό τιμολόγιο για το 100% της αξίας τους.
Στην περίπτωση της επαρχίας και εφόσον  τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ληγμένων, κοντινής λήξης ή ελαττωματικών  προϊόντων εκτός αν πρόκειται σε λάθος της εταιρίας μας.

Παρακαλούμε για κάθε αίτημα επιστροφής να ενημερώνετε άμεσα την εταιρία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας.
213.09.09.400 (30 γραμμές).